Workshops

Muziekles IJmuiden bied een tal van workshop aangepast op uw wensen en behoeften

Verjaardag, kinderfeestje

Wilt u op uw feestje een workshop ukelele spelen of met al je vriendjes en vriendinnetjes een liedje en videoclip opnemen waarin julle dansen en zingen? Dan bent u bij Muziekles IJmuiden aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de workshop geheel aan uw wensen voldoet. Wilt u iemand verrassen met een groep vrienden of vriendinnen. Neem dan contact op en bespreek alle mogelijkheden om uw bijzondere dag te laten slagen.

Scholen, BSO's, NSO's, Stichtingen en Verenigingen

Voor scholen, stichtingen en verenigingen heeft Muziekles IJmuiden een breed aanbod aan muzikale workshops. In overleg met de school bepalen wij de beginsituatie en bespreken we welke workshops het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Bent u als school opzoek naar een workshopdocent die met één of meer uren een aanvulling kan zijn op een thema, les of zelf een lesuitval van een docent zou kunnen opvangen. Of zoekt u ondersteuning voor lessen of projecten met betrekking op muziek. Dan bent u bij Muziekles IJmuiden aan het juiste adres. Muziekles IJmuiden werkt met verschillende scholen regelmatig samen aan onderandere cultuur- en muziekprojecten. Tevens kunnen wij workshops dagarrangementen voor kinderdagverblijven en NSO (Naschoolse opvang) en peuterspeelzalen. Via de website kunt u een aantal voorbeelden bekijken, maar neem vooral vrijblijvend contact op om te informeren naar alle mogelijkheden.

Bedrijven

Heeft uw bedrijf iets te vieren, bent u opzoek naar een origineel teambuilding event of zoekt u een originele vervanger voor de vrijdagmiddagborrel. Dan bent u bij Muziekles IJmuiden aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de workshop geheel aan uw wensen voldoet. Zowel instrumentale workshops zoals Djembé, Ukelele, drum of gitaar etc. maar ook Rockster voor een dag, of Frame your song waarin je als groep een song gaat schrijven, opnemen en een videoclip hierbij maakt. Voor elke deelnemer is er een instrument beschikbaar (eventueel ook te koop).

Vrijgezellenfeestje

Zoekt u een leuke verrassing voor de bruid of bruidegom? Een (liefdes)songtekst, geschreven en opgenomen met bijbehorende videoclip voor de bruid(egom). Of een workshop gitaar, songwriting of djembé brengt altijd sfeer en gezelligheid met zich mee! Voor elke deelnemer is er een instrument beschikbaar (eventueel ook te koop).

Workshop op maat

Zoekt u een als school, bedrijf of particulier een andere muzikale en/of culturele activiteit? Neem dan gerust contact op Een workshop Oriëntaalse dans brengt altijd sfeer, en gezelligheid met zich mee. Voor elke deelnemer is er een heupsjaaltje beschikbaar (eventueel ook te koop), de bruid danst de workshop in een volledige buikdansoutfit. De workshop Oriëntaalse dans wordt alleen aan vrouwen aangeboden.

Bekijk ook onze andere Workshops

Muziekles IJmuiden heeft een ruim aanbod aan workshops en passen deze waar nodig volledig op uw wensen aan

 • 60-90 minuten
 • 5-30 personen

UKELELE WORKSHOP

Leer binnen één uur direct een liedje spelen op de ukelele.

 • v/a €350,-
Lees meer
 • 60-90 minuten
 • 5-30 personen

DJEMBÉ WORKSHOP

Exotische ritmes leren spelen op authentieke Afrikaanse djembés

 • v/a €400,-
Lees meer
 • 60-90 minuten
 • 1-30 personen

SONGWRITING WORKSHOP

Schrijf je eigen (pop)song of rap. Audio- en videoopnames zijn ook mogelijk

 • v/a €375,-
Lees meer
 • 1 dag of 3 lesblokken
 • 1-30 personen

FRAME YOUR SONG

Alleen of met een groep een eigen song opnemen, mixen en ook nog een videoclip erbij maken.

 • v/a €1450,-
Lees meer
 • 5 lessen
 • 1-30 personen

VOCAL DISCOVERY

Zou je graag een groter bereik willen krijgen, meer volume, meer flexibiliteit of een betere articulatie?

 • v/a €210,-
Lees meer
Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Start direct met een gratis proefles

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen