Vacature

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een enthousiaste bevoegde muziekdocent?

Voor onze locatie in IJmuiden zijn wij op zoek naar muziekdocent op ZZP-basis met de nodige ervaring in de muziek en bij voorkeur een conservatoriumachtergrond. Benieuwd of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Lees dan zeker verder!

Omvang

Wegens het groeiend aantal leerlingen zijn wij voor onze locatie in IJmuiden op zoek naar extra muziekdocenten op zowel de gangbare als minder gangbare instrumenten. Het betreft een structurele functie waarbij het aantal uren en/of werkdagen zelf in te vullen is.

Wat ga je doen?

Als muziekdocent geef je onze leerlingen zelfvertrouwen, daag je ze uit om het beste in zichzelf naar boven te halen en help je mee om hun talenten te ontplooien en onzekerheden weg te nemen. Je draagt relevante vakkennis en kunde op een enthousiaste manier over naar onze leerlingen en bent verantwoordelijk voor het creëren van een uitdagende en inspirerende leeromgeving en past deze zo nodig aan op de individuele behoefte van de leerling zodat deze blijft aansluiten op zijn of haar muzikale wensen.

Image Description

Functie-eisen

Bij voorkeur een afgeronde conservatoriumopleiding of in een afrondende fase hiervan. Kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken. In het bezit van een VOG (Verklaring Omtrend (goed) Gedrag)

Profiel

  • Verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig is
  • Affiniteit en al enige ervaring heeft met lesgeven
  • Prettige omgang met leerlingen, ouders en verzorgers zowel als mededocenten onderhoudt
  • In het bezit van pedagogische en didactische (communicatieve) vaardigheden
  • Structuur kunt bieden in de lessen
  • Flexibel, geduldig met een gezonde dosis humor en in staat om leerlingen positief te benaderen, te motiveren en zelfvertrouwen te geven
  • Het een uitdaging vind om er voor te zorgen dat iedere leerling zich tijdens de lessen op zijn gemak voelt, jouw goed begrijpt en vol zelfvertrouwen naar huis gaat
  • In staat talenten van leerlingen te ontdekken en deze te stimuleren
  • Bereid bent mee te helpen aan muzikale en culturele projecten waarbij onze muziekschool betrokken is

Solliciteren

Heb je nog inhoudelijke vragen omtrent deze vacature? Neem dan contact op met Kees Been op telefoonnummer: +31(0) 6 443 696 64 of met Daan van Putten +31(0) 6 284 805 47. Zij vertellen je graag meer over deze functie!


Wil je reageren? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken. Stuur je CV en motivatie door naar info@muziekles-IJmuiden.nl.


Vraag meer informatie
Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen