Subsidie

Want iedereen heeft recht op muziekles

Subsidie voor muziekles

Muziekles IJmuiden heeft als doel om muziekonderwijs en/of het bespelen van een instrument voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Dus ook voor kinderen uit gezinnen waar het financieel moeilijker gaat. Soms komt het voor dat kinderen graag muziekonderwijs willen volgen, maar dat ouders of verzorger deze kosten niet kunnen betalen. Hiervoor biedt de ‘Stichting Leergeld’ mogelijk een oplossing. Indien u ouder of verzorger bent van een schoolgaand kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes en uw gezinsinkomen aantoonbaar lager ligt dan 120% van het sociaal minimum, dan kan de stichting leergeld wellicht iets voor uw kind betekenen. Zij betalen (deels) voor kinderen en jongeren het lesgeld en eventueel de huur van een instrument.

Kijk op één van deze websites van onze partners voor meer informatie of neem contact op met ons en wij adviseren u welk pad u kunt bewandelen voor subsidie want elk kind heeft recht op muziekles.

Informatieve websites

Image Description
Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen