Projectkoren

De in 2018 bedachte succesformule van Muziekles IJmuiden.

Het onstaan van onze Projectkoren

Kees Been, initiator van het project en eigenaar van Muziekles IJmuiden deed begin 2018 een oproep op social media platform Facebook. Hij wilde een nieuw en onderscheidend lesprogramma opstarten waarbij een koor een volledig (concept)album van één artiest zou gaan uitvoeren i.p.v. losstaande stukken wat veelal gebruikelijk is bij amateurkoren.

Binnen enkele weken stond de teller op ruim 50 aanmeldingen en begon het project een behoorlijk serieuze vorm aan te nemen. Componist Sjoerd Jansen werd vervolgens benaderd om de koorpartijen te schrijven die specifiek gericht waren op dit koor. Repetitor Bas Jongsma was bereid om deze wekelijk met het koor door te nemen om zo toe te werken naar een eindvoorstelling.

Al snel kwam het idee om de uitvoering in samenwerking met een (lokale) live band te gaan doen. Deze taak en behoorlijke uitdaging was weggelegd voor bandleider Daan van Putten

Inmiddels is het projectkoor uitgegroeid tot een traditie in de IJmond en kopieren ook andere muziekscholen de succesformule van Muziekles IJmuiden en implementeren deze in hun eigen lesaanbod.

Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Start direct met een gratis proefles

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen

Logo

© 2020 MUZIEKLES-IJMUIDEN | All Rights Reserved.