Onze leerlingen

Onze leerlingen zijn net zo divers als ons lesaanbod!

Alle leeftijden en stijlen

Bij ons staat de leerling centraal! Jong of oud, beginner of gevorderd, hobbymatig of (semi)professioneel en alle stijlen. De één houdt van flink rocken, de ander heeft liever hiphop, popmuziek, klassiek of bijvoorbeeld musicalmuziek. De beleving van muziek is voor iedereen uniek.

In een uitdagende en inspirerende leeromgeving worden onze leerlingen uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen en helpen wij mee om hun talenten te ontplooien en onzekerheden weg te nemen. Wij geven onze leerlingen zelfvertrouwen. Onze veelzijdige docenten dragen relevante vakkennis en kunde op een enthousiaste manier over naar onze leerlingen en passen de lesvorm aan op niveau, achtergrond en de sterke competenties van de leeftijdsfase en wensen van de leerlingen en helpen hen met het realiseren van zijn of haar muzikale ambities en wensen.

Image Description

Iedere leerling krijgt wat hij of zij nodig heeft en wij laten zien dat muziek maken héél erg leuk is en nog leuker wordt wanneer je samen met anderen muziek maakt. Wij bieden ook speciale programma's voor kleuters en mensen op leeftijd en/of met speciale behoeften.

Optredens en uitvoeringen

Naast het geven van muzieklessen tracht Muziekles IJmuiden het musiceren en samenspelen te bevorderen door het organiseren van optredens en workshops. Er zijn meerdere keren per jaar uitvoeringen waar onze leerlingen zichzelf kunnen presenteren voor een groter publiek.

Muziekles IJmuiden is al een aantal jaar op rij een betrouwbare samenwerkingspartner voor lokale partijen zoals het Havenfestival IJmuiden, Zomerfestival Kennemerlaan Leeft, Dorpsfeest Santpoort en Parksessies Velserbeek waar wij jaarlijks jonge lokale talenten aanbieden afkomstig uit de stal van Muziekles IJmuiden.

Image Description
Image Description

Opnamestudio als aanvulling

Muziekles IJmuiden heeft ook een eigen opnamestudio waar je professionele opnames kan laten maken. Hiervoor bieden wij ook diverse workshops en cursussen aan. We kunnen je helpen in je voortgang als muzikant, bijvoorbeeld wanneer je een demo nodig hebt (om eigen muziek aan anderen te laten horen, of voor een auditie van een vervolgopleiding zoals het conservatorium). Ook geven we regelmatig een leerling de mogelijkheid om een professionele film- en geluidsopname te maken voor bijvoorbeeld een Youtubekanaal of Instagram account. Dit voegt toe aan de inspiratie voor de lessen en is een toffe manier om aan anderen te laten zien waar we mee bezig zijn. Ook in de studio weten we dat goed materiaal en een goed geluid inspireert; vandaar dat wij ook hier zowel analoge als digitale hoogstaande studio-apperatuur gebruiken.

Daarom willen wij dat het aanbod van muzieklessen laagdrempelig en toereikend blijft zodat onze leerlingen en cursisten naast een leerzame tijd ook ervaren dat muziek maken ook erg leuk en plezierig is om (samen) te doen. Daarom is er voor iedere nieuwe cursist een gratis proefles mogelijk en hanteren wij de scherpste tarieven.

Image Description
Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen