Ons aanbod

Muziekles IJmuiden heeft een zeer breed aanbod

MUZIEKLESSEN

Met een uitgebreid lesaanbod op alle gangbare instrumenten, zanglessen, instroomcursussen, solfègelessen, bandlessen en speciale voorbereiding voor o.a. het conservatorium is Muziekles IJmuiden de grootste muziekschool in de gemeente Velsen. Jong of oud, beginner of gevorderd, hobbymatig of (semi)professioneel en alle stijlen, onze gediplomeerde en enthousiaste docenten zijn breedgeschoold en kunnen iedereen helpen met het realiseren van zijn of haar muzikale wensen.

Lees meer
Image Description

SCHOLEN

Voor zowel basis- als middelbare scholen en zowel BSO's als NSO's hebben wij een gevarieerd aanbod aan workshops. Denk aan workshops voor CKV, naschoolse activiteiten en verlengde schooldagen. Mocht uw wens hier niet tussen staan dan maken wij uw workshop op maat!

WORKSHOPS

Leuke en gezellige handworkshops voor jong en oud. Leer in een band spelen zonder dat u ervaring nodig heeft. Leuk voor bedrijfs-, kinder- en vrijgezellenfeestjes of gewoon als een gezellig (team)uitje.

Lees meer
Image Description

BEDRIJVEN

Ben jij op zoek naar een leuk personeelsuitje of teambuildingsdag of heeft u iets te vieren zoals een jubileum of opening van een nieuwe vestiging en bent u op zoek naar muziekale omlijsting en/of entertainment. Muziekles IJmuiden bied de leukste workshops voor iedere gelegenheid en heeft de beste muzikale invulling ter beschikking. Of het nu gaat om een volledige band, sing&songwriter of een DJ.

MUZIEKLES IJMUIDEN

Meer dan een muziekschool

Lees meer
Image Description

SPECIAAL ONDERWIJS

Iedereen kan muziekles volgen bij de Muziekles IJmuiden. Een lichamelijke of geestelijke beperking, autismespectrumstoornis of downsyndroom hoeft helemaal niet in de weg te staan om muziek te maken. Muziek komt uit je hart en dat geldt voor iedereen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vraag informatie

MUZIEKPRODUCTIES

Leuke en gezellige handworkshops voor jong en oud. Leer in een band spelen zonder dat u ervaring nodig heeft. Leuk voor bedrijfs-, kinder- en vrijgezellenfeestjes of gewoon als een gezellig (team)uitje.

Lees meer
Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Start direct met een gratis proefles

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen

Logo

© 2020 MUZIEKLES-IJMUIDEN | All Rights Reserved.