Muziekproducties

Heeft u een (avondvullend) programma nodig voor uw feest of evenement? Wij bieden u losse acts of zelfs een totaalpakketten aan!

Live muziek en Entertainment

Bent u opzoek naar een muziekale omlijsting in de vorm van een sing&songwriter of feestband of wellicht zelfs een (avondvullend) totaalprogramma voor uw feest of evenement? Wij bieden u losse acts, (cover)bands, ensembles maar ook totaalpakketten aan! Door onze jarenlange ervaring in de muziekindustrie is ons netwerk qua muzikanten gigantisch en kunnen wij voor elke gelegenheid een passende act of artiest van topniveau aanbieden. Tevens weten wij de leukste en origineelste locaties voor uw feesten, partijen of evenement(en) te vinden in Noord-Holland en zelfs daarbuiten. Informeer naar de vele mogelijkheden en wij maken graag voor u een voorstel op maat.

Doordat Muziekles IJmuiden opgericht en gevestigd is in één van de vestigingen van Muziekhandel Alphenaar (Haarlem) hebben wij toegang tot een ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande muziekapparatuur. Muziekhandel Alphenaar is al meer dan 110 jaar een toonaangevende muziekhandel in Nederland en voorziet wekelijks duizenden muzikanten in hun behoeften.

Samenwerken

Muziekles IJmuiden werkt graag samen met het bedrijfsleven, diverse stichtingen en (culturele) instelling en(commerciele organisaties) om het culterele aanbod in de IJmond gevarieerd te houden en vernieuwende programma's te ontwikkelen. Wij zijn al een aantal jaar op rij een betrouwbare samenwerkingspartner voor lokale partijen zoals het Havenfestival IJmuiden, Zomerfestival Kennemerlaan Leeft, Dorpsfeest Santpoort en Parksessies Velserbeek waar wij o.a. jaarlijks jonge lokale talenten aanbieden afkomstig uit de stal van Muziekles IJmuiden. Maar u kunt ons ook kennen van de Schouwburgproductie Project The Wall, The Little Christmas Show in het Ichthus Theater en nog veel meer.

Wat kunnen wij zoal voor elkaar betekenen

Muziekale omlijsting in de vorm van Live Muziek en entertainment, evenementorganisatie, technische ondersteuning, verhuur van Muzikale apperatuur, conceptontwikkeling, totaalproducties en nog veel meer. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Start direct met een gratis proefles

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen

Logo

© 2020 MUZIEKLES-IJMUIDEN | All Rights Reserved.