Muzieklessen

Boek een proefles en ervaar hoeveel plezier het maken van muziek kan brengen

Iedereen is welkom

Wilt u eindelijk die stap zetten om uw favoriet instrument te leren bespelen? Bent u op zoek naar muziekles voor uw zoon of dochter laten lessen? Of leert u graag nieuwe methodes bij om nog beter te spelen om zo uw eigen muziekspel naar een hoger plan tillen? Alles is mogelijk en iedereen is welkom bij Muziekles IJmuiden, jong of oud, beginner of gevorderd, hobbymatig of (semi)professioneel en alle stijlen. Bij ons staat de leerling centraal! De één houdt van flink rocken, de ander heeft liever hiphop, popmuziek, klassiek of bijvoorbeeld musicalmuziek. De beleving van muziek is voor iedereen uniek.

Zo passen onze enthousiaste en veelzijdige docenten de lesvorm aan op niveau, achtergrond en de sterke competenties van de leeftijdsfase en wensen van de leerlingen en helpen hen met het realiseren van zijn of haar muzikale ambities en wensen. Iedere leerling krijgt wat hij of zij nodig heeft en wij laten zien dat muziek maken héél erg leuk is en nog leuker wordt wanneer je samen met anderen muziek maakt.

We zorgen voor een persoonlijke begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf thuis voelt bij Muziekles IJmuiden. Muziek maken is voor veel mensen ook iets persoonlijks, wij snappen dit en houden daar rekening mee. Wij moedigen je graag aan en helpen je als het soms even wat lastiger gaat. Uiteindelijk willen wij graag dat je plezier blijft beleven aan muziek.

Muziekles IJmuiden is een vooruitstrefende en flexibele muziekschool die wekelijks ruim 200 leerlingen en cursisten voorziet van kwalitatieve (naschoolse) muzieklessen en deze voor een betaalbaar tarief (laagdrempelig) aanbieden in de IJmond. Ons docententeam van Muziekles IJmuiden bestaat uit enthousiaste gediplomeerde docenten met allen een conservatoriumachtergrond. Onze docenten zijn lesbevoegd, in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Goed Gedrag) en kunnen iedereen helpen met het realiseren van zijn of haar muzikale wensen op eeninstrument naar keuze.

Met een uitgebreid lesaanbod op alle gangbare instrumenten, zanglessen, instroomcursussen, solfègelessen, bandlessen en speciale voorbereiding voor o.a. het conservatorium is Muziekles IJmuiden de grootste muziekschool in de gemeente Velsen. Kwaliteit en plezier in musiceren staan hoog in het vaandel. Jong of oud, beginner of gevorderd, onze gediplomeerde en bevoegde docenten zijn breedgeschoold en kunnen iedereen helpen met het realiseren van zijn of haar muzikale wensen.

Klik op onderstaande muziekles om meer informatie te krijgen over uw les.

MUZIEKLESSEN

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

GRATIS PROEFLES

Start vandaag nog jouw GRATIS proefles! Al ruim 400 leerlingen en cursisten gingen jouw voor.

Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Start direct met een gratis proefles

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen

Logo

© 2020 MUZIEKLES-IJMUIDEN | All Rights Reserved.