(Kinder)feestjes en partijtjes

De in 2018 bedachte succesformule van Muziekles IJmuiden.

Muzikale (kinder)feestjes of partijtjes

"Lang zal hij leven!" maar dan met live muziek... Muziekles IJmuiden biedt kinderen van 6 tot 16 jaar oud de mogelijkheid om op muzikale wijze hun verjaardag met vrienden en vriendinnen te vieren. Het verjaardagsfeest kan zowel op onze locatie, een locatie naar keuze of bij u thuis plaatsvinden. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden vanaf 8 personen.

Gericht op de jarige job

Met de kinderfeestjes van Muziekles IJmuiden wordt er altijd rekening gehouden met de muzikale wensen van de jarige. Misschien heeft hij/zij wel een favoriete artiest? Een favoriet instrument? Een speciaal lied waar hij/zij leuke herinneringen aan heeft? In overleg wordt de inhoud van het kinderfeestje bepaald om de jarige op die manier een onvergetelijke middag te bezorgen!

Leuke activiteiten voor iedereen

Schrijf samen een liedje en/of neem een liedje op inclusief videoclip! Doe met zijn alle een Lip-dup of speel samen een middag in een band met echte instrumenten en een optreden. Zo is er voor ieder wat wils.

Hoe en wat kost het?

Indien u het feestje van uw zoon of dochter door ons wilt laten invullen zullen we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en mogelijkheden. De feestjes kunnen zowel op onze eigen locatie als bij u thuis gehouden worden. In overleg zullen we u een vrijblijvende offerte doen toekomen, die rekening houdt met een eventueel gesteld budget. Via het onderstaande contactformulier kunt u contact met ons opnemen en uw wensen kenbaar maken voor een muzikaal (kinder)feest!

Muziekles IJmuiden bied maatwerk. Heb je iets voor ogen wat niet in ons standaard aanbod staat, waar wij wel van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!

Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Start direct met een gratis proefles

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen

Logo

© 2020 MUZIEKLES-IJMUIDEN | All Rights Reserved.