Drumlessen

Een goede groove is de hartslag van elke song

Drumles bij Muziekles IJmuiden

Wil jij dat ook? Dan ben je bij Muziekles IJmuiden aan het goede adres! Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde drummers. Jong of oud, hobbymatig of (semi)professioneel en in alle stijlen. De één houdt van flink rocken, de ander heeft liever popmuziek, klassiek, symfonische of rock&roll. De beleving van muziek is voor iedereen uniek.

Door onze 'één op één benadering' kunnen wij gericht lesgeven en de lesvorm en leercurve aanpassen op niveau, achtergrond en de sterke competenties van de leeftijdsfase van de individuele leerlingen. In een uitdagende en inspirerende leeromgeving worden onze leerlingen uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Onze veelzijdige docenten dragen relevante vakkennis en kunde op een enthousiaste manier over naar onze leerlingen en helpen hen met het realiseren van zijn of haar muzikale ambities, hun talenten te ontplooien en onzekerheden weg te nemen. Wij geven onze leerlingen veel zelfvertrouwen.

Bij ons staat de leerling centraal!

Benodigdheden

Je hoeft bij ons natuurlijk geen drumstel mee te nemen, deze staat uiteraard al voor je klaar. Wij zetten twee drumstellen tegenover elkaar, één voor jou en de ander voor jouw leraar.

Doordat Muziekles IJmuiden opgericht en gevestigd is in één van de vestigingen van Muziekhandel Alphenaar hebben wij toegang tot een ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande muziekinstrumenten. Muziekhandel Alphenaar is al meer dan 110 jaar een toonaangevende muziekhandel in Nederland.

Thuis oefenen

Om echt goed te worden is het natuurlijk de bedoeling dat je thuis ook gaat oefenen. Wij snappen dat niet iedereen een drumstel heeft. Bij ons in de winkel kun je er één huren of aanschaffen maar er zijn ook speciale drumpads om mee te oefenen. Verder kun je lesboeken bij ons aanschaffen die allemaal een begeleiding cd hebben. Zo kun je de nummers van de lessen thuis oefenen. Vraag ons gerust naar de verschillende opties.

Optredens

Naast het geven van muzieklessen tracht Muziekles IJmuiden het musiceren en samenspelen te bevorderen door het organiseren van optredens en workshops waar leerlingen samen in bands kunnen spelen. Er zijn meerdere keren per jaar uitvoeringen waar onze leerlingen zichzelf kunnen presenteren voor een groter publiek. Hiermee heb je een bewust doel om naartoe te werken en word je door elkaar geïnspireerd

Muziekles IJmuiden is al een aantal jaar op rij een betrouwbare samenwerkingspartner voor lokale partijen zoals het Havenfestival IJmuiden, Zomerfestival Kennemerlaan Leeft, Dorpsfeest Santpoort en Parksessies Velserbeek waar wij jaarlijks jonge lokale talenten aanbieden afkomstig uit de stal van Muziekles IJmuiden.

Opnamestudio als aanvulling

Muziekles IJmuiden heeft ook een eigen opnamestudio waar je professionele opnames kan laten maken. Hiervoor bieden wij ook diverse workshops en cursussen aan. We kunnen je helpen in je voortgang als muzikant, bijvoorbeeld wanneer je een demo nodig hebt (om eigen muziek aan anderen te laten horen, of voor een auditie van een vervolgopleiding zoals het conservatorium). Ook geven we regelmatig een leerling de mogelijkheid om een professionele film- en geluidsopname te maken voor bijvoorbeeld een Youtubekanaal of Instagram account. Dit voegt toe aan de inspiratie voor de lessen en is een toffe manier om aan anderen te laten zien waar we mee bezig zijn. Ook in de studio weten we dat goed materiaal en een goed geluid inspireert; vandaar dat wij ook hier zowel analoge als digitale hoogstaande studio-apperatuur gebruiken.

Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Start direct met een gratis proefles

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen

Logo

© 2020 MUZIEKLES-IJMUIDEN | All Rights Reserved.