Bedrijven

De ideale invulling voor een teambuilding, personeelsuitjes en/of diverse festiviteiten!

Wat wij kunnen bieden

Ben jij op zoek naar een leuk personeelsuitje of teambuildingdag of heeft u iets te vieren zoals een jubileum of opening van een nieuwe vestiging en bent u op zoek naar muzikale omlijsting en/of entertainment. Muziekles IJmuiden bied de leukste workshops voor iedere gelegenheid en heeft de beste muzikale invulling ter beschikking. Of het nu gaat om een volledige band, sing&songwriter of een DJ

Muziekles IJmuiden ontzorgt

Muziekles IJmuiden kan u ook helpen met de organisatie of deze in zijn geheel van u overnemen en i.s.m. met u een programma samenstellen die aan uw wensen voldoet en aansluit bij de visie van uw bedrijf.

Image Description

Workshops

Onze workshops zijn uitstekend geschikt voor teambuilding, personeelsuitjes en festiviteiten. Samenwerking, interactie, jezelf laten horen, positieve energie, concentratie en spelplezier zijn belangrijke aspecten in onze workshops.

Djembé- of Ukeleleworkshop
Samen muziek maken is de ideale invulling van je bedrijfsfeest of teambuiling. Je leert elkaar anders kennen, krijgt een nieuwe klik met vertrouwde mensen en ontwikkelt nieuwe (communicatieve) vaardigheden. Leer met elkaar als team een instrument bespelen o.b.v. een professionele bandcoach.

Rockster voor een dag
Leer een (rock)nummer samen met je vrienden/collega's o.b.v. een professionele bandcoach, doe een optreden, een fotoshoot en een persconferentie volledig uitgedost in een rock outfit/kostuum

Popband
Leer je collega’s beter kennen door een workshop Popband. Wat komt er allemaal kijken bij een band en hoe werk je samen zodat je overtuigend op het podium staat? De workshopdocenten van POPEI staan voor je klaar om deze geheimen te vertellen.

Straatvuil Percussie
Een percussieworkshop zoals je die niet eerder hebt meegemaakt. Je gaat muziek maken op alles behalve instrumenten en je leert met je collega’s samen te werken om tot een gezamenlijk ritme te komen. Door samen ritmes te maken leer je naar elkaar te luisteren en elkaars inbreng te waarderen. Een actieve en energieke workshop!

Vocal Discovery
Iedereen kan zingen! Ontdek je eigen geluid in deze leuke zoektocht. Hoe komen klanken samen? In hoeverre verschilt jouw stem met die van je collega?

Workshop op maat
We gaan graag met je in overleg en adviseren je met veel plezier over de verschillende opties en mogelijkheden. Neem dus vooral even contact met ons op.

Contact

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken van Muziekles IJmuiden. Neem dan contact op met coördinator Daan van Putten via info@muziekles-ijmuiden.nl.

Image Description

Neem gerust contact op

Wilt u een proefles aanvragen, zich opgeven voor één van onze workshops of cursussen of bent u als school, bedrijf of andere instantie geïnteresseerd in een samenwerking met Muziekles IJmuiden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om samen uw wensen en behoeften te inventariseren en op basis hiervan een passend voorstel te doen.

Adres

Meeuwenlaan 2 1971 KP IJmuiden

Telefoonnummer

+31(0)23 532 02 44

Contactformulier

Wij delen nooit uw gegevens met derden.
Wij delen nooit uw gegevens met derden.

Over ons

Bij Muziekles IJmuiden zijn onze studenten net zo divers als de muziek die we onderwijzen! Of het nu jong of oud, ervaren of beginner, virtuoos of hobbyist is, wij passen onze programma's aan uw behoeften en wensen aan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze per mail wilt ontvangen

Contact

Volg ons

Volg ons ook op social medie als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen